Despre mine

Cu ceva ani buni în urmă, când am spus da fotografiei de nuntă, trăiam impresia cum că nunțile românești sunt lipsite de emoție. E drept că, fiind un cinefil înrăit, aveam ca barometru filmele, în care toți participanții la nuntă erau emoționați. Toți! S-a dovedit într-un final că problema nu era la oamenii din jurul meu, ci la mine. Priveam, dar nu vedeam! Mai apoi, cu timpul, am învățat să deschid mai larg ochii dar și sufletul și atunci s-a întâmplat o minune. Am început să văd! O privire fugară între cei doi, o lacrimă de fericire ștearsă pe ascuns de tata, un zâmbet pe fața mamei, un copil neastâmpărat care face o boacănă…

PrintDespre fotografie

De ce fotoreportaj de nuntă? Pentru că doar un sentiment autentic surprins într-o fotografie poate da proba timpului și se poate transforma într-o amintire ce peste ani și ani va trezi emoții… Exact ca un vin bun, o fotografie bună nu se demodează în timp ci dimpotrivă, capătă mai multă valoare, artistică, dar cel mai important – sufletească!

Despre voi

Voi sunteți fericiți! Voi vă iubiți! Voi vă respectați unul pe celălalt! Voi vă doriți ca amintirile din această zi specială să fie reprezentate de fotografii naturale care să vă facă sufletul să zâmbească! Acestea sunt ”condițiile” pe care voi trebuie să le îndepliniți! De ce? Pentru ca mie imi place sa fotografiez oameni FERICIȚI!

Așa ca voi!  😉